اسلایدر

فانی پیج




   فانی پیج


   جک عکس ترول بیوگرافی اس ام اس
موضوعات مطالب
ترول
ترول1
ترول2
ترول3
ترول4
ترول5
ترول6
sms
جک1
جک2
عاشقانه
تبریک
جک3
اراکی
کریسمس
عیدغدیر
شب یلدا
زیبا
مذهبی
امام زمان
اشتی
تسلیت
محرم
عید قربان
پ ن پ
پرسپولیسی
استقلالی
شب امتحانی
جک وسرکاری
جک وسرکاری
پنداموز
چهار شنبه سوری
روز معلم
طعنه امیز
سیزده بدر
بیوگرافی داخلی
لیلاحاتمی
بهنوش بختیاری
اصغر فرهادی
حسین پناهی
اکبرعبدی
النازشاکردوست
سید محمد حسین شهریار
ابوعلی سینا
امیرکبیر
مهنازافشار
ایدا فقیه زاده
علی لهراسبی
رضا صادقی
احسان خواجه امیری
بیوگرافی خارجی
البرت انیشتین
جاستین بیبر
چخوف-نویسنده
رابرت بویل
ویلیام فالکنر-نویسنده معروف
نیکلاس کوپرنیک-ستاره شناس بزرگ
توماس ادیسون
مندلیف
الکساندرولتا
الکساندر گراهام بل-مخترع تلفن
ارشمیدس
ارسطو
گالیله
عکس
عکس1
فتوشاپ
کاریکاتور
حیوانات
بامزه
تصادف
سوتی
احمقانه
عکس های جالب روی شن
عجیب و غریب
ادم های تنبل
کاریکاتور گداها
مدل های خنده دار شلوار
خنده دار
سلنا گمز
دانستنیها
دانستنیها1
دانستنیها2
دانستنیها3
دانستنیها4
دانستنیها5
دانستنیها6
دخترابخونن
مدل های دخترانه
گوناگون
فیلم ضدایرانی
دختری که شبیه عروسک است
داستان های خنده دار
توهین شرکت کوکا کولا به مسلمانان
واقعیتی تلخ درباره چای
نامهی گوسفندی
مبارزه ی دوچرخه ی المانی باماشین چینی
زیباترین استخر اسیا در اصفهان
دختری که شما را جادو می کند
اهنگ
محسن چاووشی
محسن یگانه
مجید اخشابی
فرزاد فرزین
رضا صادقی
احسان خواجه امیری
علی لهراسبی
حمید عسکری
مازیارفلاحی
سالارعقیلی
سامی یوسف
اسم کودک
دختروپسر
دانلود فیلم
انیمیشن شجاع
انیمیشن گربه ی چکمه پوش
قلب یخی
عصر یخبندان4
سوپرمن
بتمن فراتر1
بتمن فراتر2
پاندا گونگ فوکار
بن تن
عصرحجر
خرگوش زبل
مرد عنکبوتی
انیمیشن Race 2007
Room on the Broom
Tad the Lost Explorer
انیمیشن Wreck It Ralph 2012
دانلود انیمیشن Hotel Transylvania 2012
دانلود انیمیشن Frankenweenie 2012
سریال انیمیشن dragons riders of berk فصل اول اپیزود 11-12
انیمیشن ParaNorman 2012
انیمیشن ماداگاسکار3
سریال انمیشین brickleberry فصل اول
انیمیشن The Pirates! Band of Misfits 2012
انیمیشن 2012 Dr. Seuss The Lorax
گوسفند زبل 2012
پنگوئن خوش قدم2.(Happy Feet 2)
دانلود نرم افزار
انتی ویروس نود32
Kaspersky
Avast
نرم افزار طراحی اسلاید شوهای سه بعدی
نرم افزار ایجاد و ویرایش فایل های PDF
دانلود بازی
Secrets of the Dark 3
جملات کوتاه
ابو غلی سینا
زکریای رازی
عاشقانه
نويسندگان وبلاگ
آمار و امكانات
»تعداد بازديدها:

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 9
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 9
بازدید ماه : 240
بازدید کل : 112273
تعداد مطالب : 194
تعداد نظرات : 4
تعداد آنلاین : 1



طراح قالب

Template By: LoxBlog.Com

درباره وبلاگ

با سلام.قابل توجه عزیزانی که مایل هستند با این وبلاگ تبادل لینک کنند. برای تبادل لینک باما ابتدا مارا لینک کرده وسپس به سیستم تبادل لینک هوشمند که در سمت چپ وبلاگ وجود دارد مراجعه کنید ولینک خود را در انجا ثبت کنید...اطلاعات مورد نیاز برای تبادل لینک نیز در بخش تبادل لینک هوشمند تایپ شده است.موفق باشید
لينك دوستان
» قالب وبلاگ

» فال حافظ

» قالب های نازترین

» جوک و اس ام اس

» جدید ترین سایت عکس

» زیباترین سایت ایرانی

» نازترین عکسهای ایرانی

» بهترین سرویس وبلاگ دهی

کارت ویزیت لایه باز
بیا تو ببین چه خبرهjust.look
Funny
ارسال smsرایگان
نقطه.....
ردیاب جی پی اس ماشین
ارم زوتی z300
جلو پنجره زوتی

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سرگرمی و دانلودو آدرس funnypage.loxblog.com لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





آرشيو مطالب
پيوند هاي روزانه
» امیرکبیر

 

زندگینامه امیر کبیر (محمد تقی خان فراهانی)

 

میرزا محمدتقی خان امیرکبیر فرزند کربلایی قربان بیگ فراهانی در سال ۱۲۲۲ ق در هزاوه فراهان از توابع اراک (سلطان آباد پیشین) متولد شد. کربلایی قربان پدر امیرکبیر در دستگاه میرزا عیسی (میرزا بزرگ) پدر میرزا ابوالقاسم قائم‌‌مقام سمت آشپزی داشت. مادر امیرکبیر فاطمه‌سلطان دختر استاد شاه محمد‌بنا از اهالی فراهان بود. میرزا محمدتقی خان به خاطر هوش و استعداد کم‌نظیرش از همان دوران نوجوانی مورد توجه میرزابزرگ و سپس قائم‌مقام فراهانی قرار گرفت و به ترتیب به سمت منشی‌گری آن دو دست یافت و به سرعت مورد توجه قائم‌مقام و عباس میرزا نایب‌السلطنه قرار گرفت. اولین تجربه سیاسی میرزامحمدتقی خان همراهی خسرومیرزا فرزند نایب‌السلطنه و هیئت همراه او در سفرش به روسیه تزاری بود. این سفر به‌دنبال قتل گریبایدوف وزیر مختار روسیه در تهران و در شوال ۱۲۴۴ و به منظور عذرخواهی از واقعه قتل گریبایدوف صورت گرفت.

 

میرزاتقی خان طی سالهای آتی بیش‌از‌پیش در انجام امور دیوانی و غیره لیاقت و شایستگی نشان داد و در اواخر دوران سلطنت فتحعلی‌شاه در دستگاه محمدخان زنگنه امیرنظام و پیشکار آذربایجان وارد خدمت شد. چند سال بعد و در ۱۲۵۳ ق میرزا محمدتقی وزیر نظام آذربایجان گردید. میرزا محمدتقی که اینک به امیرنظام ملقب شده بود در ۱۶ شوال ۱۲۵۳ به همراه ناصرالدین میرزا ولیعهد عازم روسیه شد و در ارمنستان (ایروان) با نیکلای اول تزار روسیه ملاقات کرد. از مهمترین مأموریتهای سیاسی امیرنظام در دوران سلطنت محمد شاه ریاست نمایندگی دولت ایران در کمیسیون صلح ارزنة‌الروم بود که به عنوان «وکیل تام الاختیار» ایران در ماه صفر ۱۲۵۹ آغاز شد و به‌رغم تمام مشکلاتی که بروز کرد پس‌از چهار سال که از اقامت امیرکبیر در عثمانی سپری می‌شد قرارداد صلح مطلوبی با عثمانی به امضا رسید. پس از عقد قرارداد صلح در ۱۶ جمادی الثانی ۱۲۶۳ امیرنظام سخت مورد تشویق و تفقد محمدشاه قرار گرفت. امیرنظام که از سالها قبل با ناصرالدین میرزا الفت و نزدیکی پیدا کرده بود پس از فوت محمدشاه مقتدرانه مقدمات و اسباب بر تخت نشستن ناصرالدین شاه را فراهم آورد و در ۱۴ شوال ۱۲۶۴ سلطنت ناصرالدین شاه را اعلام کرد.

 

امیرنظام که با آغاز سلطنت ناصرالدین شاه منصب صدراعظمی یافته بود در ۲۲ ذیقعده ۱۲۶۴ علاوه بر لقب امیرنظامی به القاب امیرکبیر اتابک اعظم نیز مفتخر شد. امیرکبیر مدت کوتاهی پس از صدارت اصلاحات سیاسی، امنیتی، مالی، اقتصادی و فرهنگی اش را آغاز کرد و در این میان ایجاد امنیت و پایان دادن به شورشها و یاغی گریها و نیز اصلاحات مالی و جلوگیری از اجحافات پیدا و پنهان صاحبان قدرت و نفوذ را در اولویت برنامه های خود قرار داد و مدت کوتاهی پس از صدارت نشان داد که قصد دارد از نفوذ و دخالت بیگانگان (روس و انگلیس) در امور مختلف کشور بکاهد.

 

از جمله اقدامات مهم امیرکبیر پایان دادن و سرکوب شورش محمدحسن خان سالار فرزند اللهیارخان آصف الدوله در خراسان (در نوروز ۱۲۶۶ ق) بود. در همان حال امیرکبیر ضمن نظم بخشیدن بر امور دستگاه سلطنت و حکومت و کنترلی که بر اعمال و رفتار دیوانیان، شاهزادگان، خاندان سلطنت، رجال و صاحبان قدرت و غیره اعمال می‌کرد اصلاحات گسترده ای در امور اداری کشور به عمل آورد و با ریشه‌کن کردن بسیاری از مفاسد اداری و مالی در اداره امور کشور نظمی نو پدید آورد؛ بگذریم از این که اقدامات اصلاحی امیرکبیر برخی از مهمترین دیوانیان و صاحبان نفوذ و قدرت را با او دشمن کرد. از دیگر اصلاحات امیرکبیر بازسازی ارتش و قشون و پایه‌گذاری نظمی نو در نیروی نظامی کشور بود. آگاهان و ناظران امور در همان روزگار از سازمان نظامی جدیدی که امیرکبیر پایه گذاری کرد سخت تمجید و تحسین می‌کنند. از دیگر اقدامات امیرکبیر ایجاد چاپارخانه، تذکره خانه (اداره گذرنامه)، بنای بازار و تیمچه و سرای امیر در تهران، تأسیس سازمان اطلاعاتی - جاسوسی و خبررسانی و خفیه‌نویسی بود که در دوران صدارت او بسیار کارآمد عمل می‌کرد. امیر کبیر همچنین تلاشهای بسیاری برای اصلاحات قضایی و به تبع آن از میان برداشتن رسم بست‌نشینی انجام داد که در موارد بسیار، روندی انحراف‌‌آمیز یافته بود.

 

زندگینامه امیر کبیر (محمد تقی خان فراهانی)

 

از مهمترین اقدامات امیرکبیر تأسیس دارالفنون بود که پس از تلاشهای بسیار در ۵ ربیع‌الاول ۱۲۶۸و فقط ۱۳ روز قبل از قتل امیرکبیر افتتاح شد. امیرکبیر در همان دوران کوتاه صدارت (۱۲۶۴─ ۱۲۶۸ ق) گامهای استواری برای توسعه اقتصادی و صنعتی کشور و نیز رشد اقتصاد تجاری کشور برداشت و برای مثبت شدن تراز بازرگانی خارجی ایران تلاشهای فراوانی انجام داد. انتشار روزنامه وقایع‌اتفاقیه، تلاش برای ترجمه و انتشار کتب از دیگر اقدامات امیرکبیر بود. امیرکبیر که خود فردی مذهبی بود در ارتقاء شأن و منزلت علما و روحانیون کوشید. به‌ویژه نقش برجسته امیرکبیر در سرکوب شورش باب و از میان برداشتن فتنه ‌بابیه که با محاکمه و اعدام سید علی‌محمدباب به‌پایان رسید، روابط امیرکبیر و علمای دینی را بیش‌از‌پیش تحکیم بخشید. وطن‌دوستی و مخالفت شدید امیرکبیر با نفوذ کشورهای خارجی در ایران، تلاش برای برقراری عدالت و امنیت، جلوگیری از شکنجه و آزار متهمان و مجرمان، جلوگیری از پناهندگی جنایتکاران و مجرمین سیاسی و غیره در سفارتخانه‌های خارجی و تلاش برای قطع ارتباط جاسوسی - اطلاعاتی اتباع داخلی برای نمایندگان خارجی از دیگر اقدامات اصلاح گرانه امیرکبیر در طول دوران کوتاه (چهار ساله) صدارت بود.

 

امیرکبیر که از همان آغاز صدارت سخت مورد حمایت و اعتماد ناصرالدین شاه قرار گرفته بود در روز جمعه ۲۲ ربیع‌الاول ۱۲۶۵ با ملکزاده خانم عزت‌الدوله خواهر تنی شاه ازدواج کرد.

 

تلاشهای اصلاحگرانه امیرکبیر مدتی طولانی تداوم نیافت و در حالی که سیاست خارجی مستقل امیرکبیر و تلاشهای جدی او برای قطع نفوذ و دخالت روس و انگلیس می‌رفت تا طلیعه آغاز عصر نوینی در کشور شود، توطئه‌های نمایندگان سیاسی این دو کشور و همگامی بدخواهان پیدا و پنهان داخلی امیرکبیر با سیاست بیگانگان به‌تدریج موجبات رنجش و سپس نومیدی و خشم ناصرالدین شاه را از او فراهم آورده از صدارت اعظمی و دیگر مشاغل اداری و نظامی‌اش معزول کرده و به شهر کاشان تبعید کرد. بدین ترتیب با دسیسه بیگانگان و همدستی و خیانت گروهی از عوامل اثرگذار داخلی، ناصرالدین شاه، حاجی علی مراغه ای (حاجب الدوله) را مأمور قتل امیرکبیر کرد.

 

امیرکبیر در محرم ۱۲۶۸ از مقام صدارت عظمی عزل شد و در شب شنبه ۱۸ ربیع‌الاول ۱۲۶۸ توسط حاجب‌الدوله در حمام فین کاشان به قتل رسید



نويسنده : امیرحسین | تاريخ : شنبه 21 بهمن 1391برچسب:, | نوع مطلب : <-PostCategory-> |
» عناوين آخرين مطالب